Menu

Scientist

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Scientist

Deel je farmaceutische expertise en passie voor kwaliteit bij de productie van API’s

Ben jij enthousiast en gedreven? En (recent) afgestudeerd aan universiteit of gepromoveerd in de bio(chemie) dan wel bio(proces)technologie? En wil je graag aan de slag bij een internationaal farmaceutisch productiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is wat je gaat doen als Scientist

 • Je bent een gedreven (recentelijk) gepromoveerd (bio)chemicus met een uitstekende kennis van de (bio)organische chemie. Daarnaast bezit je ook de eigenschappen van een goede projectleider.
 • Je bent projectleider van een aantal belangrijke projecten voor onze nieuwe Heparine 2G route en nieuwe producten. Daarnaast ben je kennisdrager van onze producten Heparine en Danaparoid en bewaak je ook het wetenschappelijk niveau binnen de projecten en onze afdeling.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan registratiedocumentatie en verzorgt rapportage van onderzoeksresultaten, zowel intern als internationaal.
 • Tijdens je werk houd je je bezig met uitdagingen op het gebied van analytiek, kwaliteit, productie, supply chain, techniek en registratie, waardoor je zicht krijgt op de volle breedte van onze processen. Je doet dit samen met een gezellig en energiek team.

Het team waar je mee samenwerkt

In de functie van Scientist ga je binnen BioChem Oss deel uitmaken van de afdeling Biochemical Technical Support. Deze afdeling heeft 3 speerpunten: Science & New Product Development, Productie Ondersteuning en Analytical Science & Support. Binnen de afdeling werken ca. 12 medewerkers.

Jij als Scientist

 • Om succesvol te zijn in deze functie is een afgeronde academische opleiding (MSc) of bij voorkeur promotie (PhD) in de Bio(chemie), Bio(proces)technologie of een vergelijkbare richting een voorwaarde. Daarnaast is ervaring als projectleider een ‘must have’.
 • Je beschikt over kennis op het gebied van zuiveringsprocessen van biomoleculen op laboratorium of pilot plant schaal. Ook weet je het nodige van complexe biomoleculen zoals glycosaminoglycanen.
 • In je werk ben je een energieke en daadkrachtige persoonlijkheid. Als je in een team werkt, val je op doordat je positief en proactief bent en initiatief toont. Je bent iemand die er alles aan doet om resultaat te boeken: resultaat boeken geeft jou energie. Werken met deadlines is voor jou geen probleem. Je past je gemakkelijk aan in geval van nieuwe ontwikkelingen en prioriteiten. Tot slot zijn je mondelinge en schriftelijke vaardigheden uitstekend, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Dit krijg je als Scientist

 • De mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen en te groeien binnen je vakgebied.
 • Een inclusieve werkomgeving waarin iedereen telt en samenwerking centraal staat.
 • Een team waarin het gezamenlijke doel en de goede sfeer voorop staat.
 • Een afwisselende baan met breed aandachtsveld.
 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Je werkt voor een bedrijf dat voortdurend investeert in verbetering, met als doel de gezondheidszorg toegankelijker te maken voor iedereen.

Scientist bij BioChem Oss jouw baan?

Wil je als Scientist jouw stempel drukken op de veiligheid van BioChem Oss en bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? Dan gaan we graag in gesprek met je. Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij BioChem Oss

Aspen API ontwikkelt en produceert complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Zo draagt Aspen API al een eeuw bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Per 1 juli 2023 is de biochemische productie van Heparine en Danaparoid zelfstandig verder onder de naam BioChem Oss gegaan. Je zal in de functie werken bij deze nieuwe organisatie.

"*" indicates required fields

Ik solliciteer op:
Scientist

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Drop files here or
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB, Max. files: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.